perjantai 15. maaliskuuta 2013

Ihanan keväinen olo!

Tänään tuli palkka ja piti käydä ihan pikaisesti vaan Anttilasta hakemassa suihkusaippuaa ja dödöä. Niiden lisäksi mukaan tarttui Lumenen meikkipuuteri, joka on ollut ostoslistalla jo tosi pitkään. En ole koskaan tykännyt käyttää meikkivoidetta, mutta tää meikkipuuteri on ihan maailman kätevin. Kiireessä kun pitää lähteä johonkin niin viuh ja vauh vaan ja nassu on heti parempi. :)

Eihän ne ostokset tietysti siihenkään jääneet... Lindexiltä tarttui mukaan musta mekko, joka on juuri sopiva arkikäyttöön. Kaikki entiset ovat jo enemmän tai vähemmän kuluneita ja parhaat (värinsä) päivänsä nähneitä ja olin metsästänyt uutta jo jonkin aikaa. Kovin onnistunut kaupunkireissu siis.

Tänään on ollut jotenkin.... vapautunut fiilis. En tiedä onko se sitten tuo ihana aurinko, joka tämän fiiliksen on saanut aikaan, mutta en valita. Postiluukustakin oli tipahtanut useampi mustavalkoinen ja kaunis kortti piristämään päivääni. Silläkin saattaa tietysti olla osuutensa asiaan, että tänään on perjantai!

Tässä just popitan (Robiniakin, kyllä :D ) ja odottelen kyytiä, jonka pitäisi saapua minä hetkenä hyvänsä. Kyllähän näin aurinkoisena päivänä pitää käydä Paattisilla nauttimassa pari virvoketta ja käydä katsomassa miten paljon tällähäärä ja karvakorva ovat kasvaneet taas. Muilta osin viikonlopun ohjelma on vähän vielä epäselvä, mutta eiköhän jotain kivaa ole edessä.

Värjäsin hiuksetkin eilen. Tai no ainoastaan tuon punaisen osion. Nyt on taas tukka hyvin, kaikki hyvin.
Näihin kuviin, näihin tunnelmiin: Aurinkoista kevätviikonloppua kaikille ja älkää antako pienten pakkasten masentaa! :)

1 kommentti: