torstai 21. helmikuuta 2013

Yllätyspaketteja

Tänään sain yllätyksiä! En ainostaan yhtä, vaan useamman. Kaksi näistä tuli pakettien muodossa. Pakettien teksteistä joku voi jo ehkä aavistella mitä ne sisältävät...


Ylempi paketti on Buzzador-paketti, joka oli todella iloinen yllätys. Buzzadorin kautta pääsee ilmoittautumaan vapaaehtoiseksi testaajaksi erilaisiin kampanjoihin. Jos pääsee kampanjaan mukaan kokeilemaan tuotetta tai palvelua, tarvitsee vain kertoa niistä ystäville, joko kasvotusten tai vaikka sosiaalisen median välityksellä ja lopuksi raportoida mielipiteet ja kokemukset tuotteesta. Buzaadorina toimiminen on täysin ilmaista ja lisää tietoa buzzaamisesta löydät täältä.

Tällä kertaa pääsin testaamaan niinkin jokapäiväistä ja arkista asiaa, kuin Oral B:n hammastahnaa ja paketti sisältöineen näytti tältä.


Paketti sisälsi :
Kaksi isoa tuubia (all-around protection ja hammaskiille) hammastahnaa
14 pientä tuubia (all-around protection) hammastahnaa
Ja lisäksi mukana oli uusi hammasharja!
Olen koko pienen ikäni käyttänyt lähes poikkeuksetta Pepsodentin hammastahnaa, joten on ihan mielenkiintoistakin kokeilla toista merkkiä ja seurata huomaanko mitään eroa... :)


Toisen paketin sisältö ei oikeastaan ollut mikään yllätys, sillä olin tehnyt muutamaa päivää aikaisemmin tilauksen Yves Rocherille. Ja kyllä, nämä tavarat olivat tuossa valtavankokoisessa pahvilaatikossa, vaikka olisivat mahtuneet paljon pienempäänkin tilaan.


Tarkoitus oli tilata vain uusi ripsiväri ja rajaustussi, mutta parilla klikkauksella tilaukseen eksyi myös alennuksesta luomiväripaletti ja hoitoaine kuiville hiuksille. Ja kaupan päälle tuli tuttuun tapaan ilmaislahja, joka tällä kertaa oli punainen laukku. Yleensä en noista ilmaislahjana tulleista laukuista perusta, mutta tämä laukku oli sen verran tilava ja siisti, että se saattaisi jopa soveltua kivasti arkilaukuksi ja päästä oikeasti käyttöön asti.

Tässä vielä nuo luomiväripaletin värit. Harvinaista kyllä, odotan eniten tilaisuutta päästä testaamaan tuota sinistä väriä. Ne, jotka minua yhtään tuntevat, tietävät ettei sininen todellakaan ole lempivärini. Kaukana siitä.
Jokin tuossa sinisessä vain houkutteli. Tuota tussia olen ennenkin hehkuttanut blogissani, mutta kyllä se vaan on ihan ehdoton.

Illemmalla olin käymässä Heiskun luona ja tarkoitus oli ottaa kuva ihanista kisuista, Hemulista ja Tipsusta, mutta kuinkas kävikään... Kaivoin kameran laukusta, laitoin sen päälle ja tadaa! muistikortti jäänyt koneeseen kiinni. :))))) Ei harmittanut yhtään, ei!

Parasta tässä päivässä on kuitenkin se, että kohta se on ohi ja huomenna on perjantai!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti