torstai 14. helmikuuta 2013

Sitä sun tätä


Nyt tuleekin sitten päivitystä sekaisin vähän kaikesta, kun en ole pitkään aikaan kirjoitellut.

Ostin kaverilta digijärkkärin, joten nyt ei kuvien puutteen tekosyynä käy enää se, että kamerallani tulisi huonoja kuvia. Kamera itsessään on vanhempaa mallia (Canon EOS 350D), mutta tykkään. Se on samanlainen kamera, jolla harjoittelin kuvaamista kymmenisen vuotta sitten. Huikeeta!


Värjäsin hiukset. Siitä itseasiassa on jo kuukauden verran aikaa, mutta kuitenkin. Olen kaivannut punaisia hiuksia takaisin jo jonkun aikaa... En kuitenkaan halunnut lähteä siihen värinpoistorumbaan, joka olisi ollut edessä, jos olisin halunnut punaiset hiukset. Eikä se olisi kyllä hiuksille tehnyt hyvääkään. Jotain uutta oli kuitenkin pakko saada, joten ratkaisin asian näin:

Tuo punainen tietysti haalistuu aika nopeasti, mutta koska värjättävä hiusmäärä on niin pieni, niin sekoittelen pienen määrän toiseen pulloon, joten yhdestä väripaketista saan useamman värjäyskerran. Punaisen sävykin on juuri niin herkku, kuin halusinkin!

Edellisestä muutosta jäi käteen harmaata maalia ja aikani pohdin, että mitäs sen kanssa tekisi. En halunnut maalata tässä pienessä kämpässä kokonaista seinää harmaaksi, koska se olisi voinut tehdä tästä vielä pienemmän ja ahdistavamman näköisen, mutta sitten muistin, että oon aina halunnut tehdä jotain, joten...
Maalasin mun seinälle puun. Jepni. Minä, jolle ei tunnetusti ole noita taiteellisia lahjoja paljon jaeltu, piirsin ja maalasin seinälleni puun. Ihan tavallinen puu se ei ole, eikä ole tarkoituskaan. Se on omasta pienestä päästä piirretty ja sen on näköinenkin :D Siellä mä nukun joka yö omassa mielikuvitusmaailmassa puun alla.
Muita kuvia en ole sitten vielä ehtinytkään räpsiä tästä kämpästä. Olen vähän sairastellut, eikä ole jaksaminen riittänyt, mutta lupaan yrittää jaksaa joku päivä. 

Onko normaalia, että tekee mieli käydä kiinalaisessa ravintolassa joka viikonloppu? En tiedä, mutta se on vaan niiiiiiin hyvää! Tässä viime sunnuntain resepti: Supernatural ja kanaa chilikastikkeessa:


Tuolla taustalla muuten näkyy se paljon puhuttu keskellä seinää oleva epämääräisen pieni kaappi, josta otin oven pois. Kuka on keksinyt tuollaisen epämääräisen pienen kaapin ja miksi juuri keskelle seinää? Pffft!

Loppukevennyksenä ystävänpäivän kunniaksi vielä kuva mun parhaasta kamusta! <3
3 kommenttia:

 1. Ihana Otto ja ihan superihana toi puu <3

  VastaaPoista
 2. Just hieno Burton-Niinapuu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei jee! Sama kävi mun mielessä, kun sain puun valmiiksi. Siitä tuli siis ihan vahingossa noin Burtonmainen, mutta en valita! :)

   Poista