lauantai 20. elokuuta 2011

raskaan työn uurtaja

On se hyvä että ei tarvitse miettiä mitä tekisi viikonloppuna, kun sen voi viettää töissä!

Eilen töiden jälkeen mua tultiin hakemaan ja hain kaupasta vähän jotain ruokaa ja viikon melkeimpä tärkeimmän ostoksen, eli SAUNASIIDERIN! Mulla on tapana ottaa aina listan ensimmäinen saunavuoro, jolloin sauna on yleensä sinne mentäessä vähän vilpoinen vielä. Mutta muutaman kerran kun on heittänyt löylyä kiukaalle, tulee mukavan lämmin olo ja lämpötila nousee kivan tasaisesti ja lopuksi saakin sitten jo kovat löylyt. Taloyhtiöni saunaosasto on vasta pari vuotta sitten täysin rempattu ja siellä on kiva käydä rentoutumassa työviikon päätteeksi. Oon huomannut, että sitä saunomista alkaa oikein kaivata, jos ei kerran viikossa pääse. :)

Sillä aikaa kun saunottiin, uunissa oli muhimassa riisiä, vihanneksia (paprikaa, tomaattia, sipulia, valkosipulia) ja kanaa. Oli muuten aika herkkua! Syömisen ohessa tuli katsottua futuramaa ja True Bloodia. Ja illemmalla olikin vuorossa sipsejä ja leffaa, eli Stake land. Vähän erilainen leffa siinä mielessä, että siinä on hämmentävän hyvin yhdistetty vampyyrit ja zombit. Tai vampyyreistähän siinä on oikeastaan kyse, mutta ne käyttäytyvät kuten zombit. Leffa oli suht hidastempoinen ja pientä taidemeininkiä oli toisinaan havaittavissa, mutta suosittelen jos vampyyrit / zombit / post-apokalyptinen meininki kiinnostaa.

Tänään vois jatkaa samalla meiningillä, eli tehdä jotain hyvää ruokaa (lihapullia ja muusia tekis mieli...) ja katsoa leffaa. Ellei mitään muuta ilmaannu. Toisaalta olisi kiva päästä käymään jossain ihmisten ilmoilla... Mutta saa nähdä miten väsy on töiden jälkeen, kun tietää että huomennakin pitää raahautua tänne. JESJES, palkassa sit näkyy, toivottavasti. :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti