maanantai 8. elokuuta 2011

lomaviikko, part 1

Illat alkaa jo hämärtyä. Kyllä se syksy sieltä pikkuhiljaa hiipii.
Toisaalta odotan sitä, kun voi käpertyä sohvalle huovan alle katsomaan leffoja, kun ulkona myrskyää ja ilmat alkaa vaatia ihanien lämpöisten vaatteiden käyttämistä ja lapasten neulomista. Mutta pitääkö syksyn ja talven olla NIIN pitkiä ja NIIN pimeitä? Ei mua haittais, jos illat olis pimeitä, jos päivällä ees paistais aurinko ja olis valoisaa talvellakin.

Loman ekat päivät lusittu. En oo ihan kauheasti tehnyt MITÄÄN, mutta eikö se oo loman tarkoituskin? Parina päivänä oli jotain, jota olin ehtinyt jo vähän odottaa, mutta niinhän siinä aina käy, ettei mee niinkuin elokuvissa. Ja sitten harmittaa. Mutta onneks viikonloppu korvas viikon vastoinkäymiset!

Tän viikon lomasuunnitelmissa olis tiedossa niinkin kiva juttu, kuin pään magneettikuvaus. Arvatkaa vaan oonko ihan kauhusta kankeana? Oon katsonut ihan liikaa Housea, että osaisin ottaa sen kevyesti ja helppona juttuna. Siinä sarjassa kukaan ei tuu kovin hyvässä kunnossa ulos siitä laitteesta. Koita siinä sitten maata paikallaan yli puoli tuntia ku ahdistaa jo ajatuskin.
Loppuviikosta ajattelin palkita itseni menemällä VIHDOIN katsomaan uusimman Potterin leffaan. Ja toivottavasti viikonloppuun mennessä olis jo lomafiilis katossa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti