maanantai 26. syyskuuta 2011

kaikki hyvä loppuu aikanaan...

Tänään oli viimeinen työpäivä kirjastossa. Hirvittävän haikea olo. Sinne jäi kaikki mukavat työkaverit ja ne tuhannet tekemättömät työt... Työttömyys taas edessä ja  tulevaisuudessa näkyy tällä hetkellä vain tyhjää. Oli niin hyvä olla, kun oli töitä ja vakituiset kuukausitulot. Ahdistaa nyt jo ajatus siitä, että päivistä puuttuu se tietty rutiini, johon olen tottunut.

Sain neurologin kirjallisen lausunnon tänään postitse... Osa tästä lausunnosta on ihan täyttä paskaa ja huomaa, että suurin osa lääkäreistä ei ole oikeasti kuunnellut yhtään mitä olen selittänyt. Oireet ja muut tiedot ovat vähän mitä sattuu ja muutenkin poikkeavat siitä mitä olen lääkereille kertonut. Lisäksi olisi tosi kiva tietää mitä tarkoittaa "kyfoottinen ryhti, lihasjännitystä palpoiden"? Google tosin osasi kertoa, että mulla on niska jumissa, lihasjännitys tuntuu käsin koetettaessa. Hmph. Olisin ihan itsekin osannut antaa saman diagnoosin.

Viikonloppu oli tosi mukava. Perjantaina ajelin Elliksen kanssa Hki-Vantaan lentokentälle ottamaan Kisua ja Sumia vastaan, jotka tulivat Norjasta ja Ranskasta asti viettämään viikonloppua. Illan olin yksikseen kotona, kun bileporukka riehui jossain Suomen ja Ruotsin välillä Silja Europan kyydissä. Lauantaina järjestettiin yhden tyttösen kanssa yllätysbileet laivalta palaaville vieraille. Yllätys taisi onnistua ihan kivasti ja oli hauska ilta kivojen ihmisten kanssa :)

On vähän sanaton olo, joten ei tällä erää enempää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti