maanantai 2. maaliskuuta 2015

Rentoutumishommia

Ensimmäinen päivä työttömänä ja täytyy myöntää, että hyvältähän tämä tuntuu. Ei tarvinnut herätä aamulla aikaisin ja vääntäytyä työhön, josta ei nauti ja jota tekee vain pakon sanelemana. Olo on jotenkin henkisesti kevyempi ja tuntuu kuin raskas taakka olisi lähtenyt harteilta. Teille, jotka nyt vedätte siellä hernettä nenuun siitä, että "noin ne nuoret vaan lusmuilee kotona ja käyttää meidän verorahoja eikä mee töihin!" niin tiedoksi, että kyllä mulla on tavoitteita ja myöskin se unelmaduuni, jota kohti mä aion mennä. Just nyt haluan kuitenkin vaan hengähtää. Ihan vaan vaikka hetken, ennen seuraavia koitoksia.

Viikonloppu oli tosi kiva! Perjantaina tosiaan katsoin Scoundrelin kanssa muutaman jakson O.C:ta ja illalla menin Pöwwön kanssa kavereiden luo istumaan iltaa. Lauantaina meillä oli Pöwwön kanssa deitti-ilta ja käytiin ulkona syömässä. Oon jo ikuisuuden halunnut testata Turun keskustassa olevaa nepalilaista ravintolaa, Sikharia ja nyt vihdoin saatiin aikaiseksi mennä sinne. Pöwwö söi "Poleko kukhura masala" -annoksen, eli tandoorimarinoituja kananpaloja currykastikkeessa, joka sisälsi myös valkosipulia ja tuoretta chiliä. Maistoin hiukan Pöwwön annoksesta ja oli kyllä tulista! HUH! Mausteet oli ehdottomasti kohdallaan ja annos olisi varmasti maistunut myös minulle, mutta vähän vähemmän tulisena. Itse tilasin "Sunkosi kukhuran", eli tandoorimarinoitua kanaa tomaatti-voi-kermakastikkeessa. Oli muuten vaatimattomasti ehkä parasta kanakastiketta ikinä! Ihanan täyteläistä, just sopivan mausteista, ja pitää kyllä kokeilla tehdä itsekin mahdollisimman pian.

Sapuskan jälkeen käytiin kahvilla kaakaolla Cosmicissa ja omani oli tietysti minttuinen versio.


Loppuilta oltiinkin vaan kotona ja katsottiin leffaa. Meidän leffapurkki on pettänyt mut nyt ihan liian monesti! Sieltä on tullut pelkkiä Pöwwön lempileffoja ja tietty just sieltä päästä, josta mä en niin kauheasti innostu. Hermot meni siinä vaiheessa, kun kaiken muun jälkeen sieltä nousi tämä. Mä oon odottanut jotain vähän kevyempää (tai edes jotain itse purkkiin laittamaani) leffaa ja sitten sieltä tulee tuo. Päästiin kuitenkin kompromissiin ja sain veto-oikeuden tälle leffalle ja vastaisuudessa Pöwwö saa kieltäytyä yhdestä minun laittamastani leffasta. Lopulta purkista nostettiin uusi elokuva ja se oli historiallinen The Last Emperor. Leffa kertoo Kiinan viimeisestä keisarista ja tarina oli oikeastaan tosi mielenkiintoinen. Itselläni ei ole kovin hyvin hallussa Kiinan historia, joten sain tästä aika paljon irti ja uutta tietoa.

Eilen käytiin katsomassa kavereiden koiranpentua, joka oli ihan ylisöpö! Tässä Namu, joka otti aika rennosti koko vierailun ajan.Nyt menen itse ottamaan rennosti! Ihana maanantai. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti