lauantai 12. heinäkuuta 2014

Lomaterkkuja

Minulla on ollut vähän vaikeuksia keskittyä blogin kirjoittamiseen viime aikoina. Kirjoittamiseni on aina painottunut iltoihin ja se on ollut ns. omaa aikaa, jolloin olen voinut kuunnella täysillä omaa musiikkiani ja fiilistellä juuri niin iloisia tai surullisia asioita, kuin olen ihan itse halunnut. Yhteenmuutto on selvästi saanut minut päivittämään blogiani vähemmän ja vaikka olen ollut kotona paljon yksin, niin kirjoitusfiilistä ei ole oikein löytynyt. Nyt kuitenkin hain jääkaapista tuopillisen kylmää kolaa, raahasin Pöwwön läppärin makuuhuoneeseen ja laitoin oven kiinni. Seuraavat pari tuntia tämä on MINUN huoneeni ja voin keskittyä kirjoittamiseen.

Toinen lomaviikkoni meni Juhannuksen jälkeisissä sateisissa tunnelmissa, muta sain silti rentouduttua ja ennenkaikkea luettua kirjoja! Enää viimeinen Potter lukematta ja en millään haluaisi lukea sitä eteenpäin, koska sitten ne on taas luettu. :( Tällä viikolla olen kuitenkin viettänyt kolmatta lomaviikkoani ja kelit ovat olleet aivan täydellisen kesäiset. Aurinko on paistanut ja on ollut aivan ihanan lämmin. Aloitin viikon shoppailureissulla ihanaisten Scoundrelin ja Hattaraisen kanssa. Kiertelimme kaupungilla monta tuntia ja vaikka minun piti mennä etsimään vain jotain pientä kivaa tiistain laivareissua silmällä pitäen, niin arvaahan sen, että löysin vaikka mitä kivaa. Pitkällisen etsinnän jälkeen löysin myös vihdoin ja viimein itselleni uima-asun, joka ei ole kamalaa mummoprinttiä ja joka on oikeastaan aika kiva ja mukava päällä. Puhumattakaan siitä, että se tuo tytöt kivasti esille. If you know what I mean.

Oli ihanaa viettää aikaa tyttöjen kanssa ja shoppailla. En ole pitkään aikaan kierrellyt kauppoja sovittanut vaatteita ihan vaan siitä ilosta, että saattaisin löytää jotain ihanaa, söpöä ja kivaa itselleni. Kävimme välillä syömässä lounasta ja sattumalta törmäsimme myös ihanaan, pikkuisen Masaan, jonka kanssa kävimme lasillisella vaihtamassa kuulumisia. Masan oli kuitenkin jatkettava uusien kenkien metsästystä, joten me jatkoimme vielä pariin kauppaan ja kun pääsin kotiin, minulla oli useammassa pussukassa kaikkea kivaa itselleni.

Tiistaina koitti päivä, jota olin odottanut kuumeisesti jo pari viikkoa. Vain tytöille -risteily, johon meitä lähti neljä ihanaista naista.

Hattarainen, Sofia, Soile ja joku hullu hamsterinainen

Kuten kuvasta näkee, niin olimme laittautuneet parhaimpiimme, ehostaneet itsemme täydellisen ihaniksi olennoiksi ja tämän vuoksi herätimme kanssamatkustajissa suuren suurta kateutta ja häikäisimme kaikki kauneudellamme. Ja koska yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, niin tässä teille vielä materiaalia parin tuhannen sanan edestä...


Onneksi meillä kaikilla oli myös Duckfacet hallussa. Toisilla astetta eroottisemmat ja viettelevämmät. Ja koska te kaikki miehet (ja miksei naisetkin) siellä ruudun takana kuitenkin mietitte, että miltäköhän tuntuisi suudella näin kuumia naisia, niin tässä teille vielä yksi kuva, jota vasten voitte painaa huulenne ja saada täydellisen pehmeän ja ihanan pusun meiltä kaikilta! Muiskis!


Kuten jo aiemmin mainitsinkin, niin kelit todellakin hellivät meitä ja näkymä merellä oli niin henkeäsalpaavan kaunis, että en olisi malttanut poistua kannelta hyttiin laisinkaan. Otin noin miljoona kuvaa auringosta, joka oli hiljalleen laskeutumassa meren taa. Nämä kuvat eivät todellakaan anna oikeutta näköalalle, josta saimme nauttia, mutta kyllä ne vähän auttaa pääsemään fiilikseen. Meri oli peilityyni ja taivas mitä kauneimman värinen.

Kun eräs nimeltämainitsematon Stormis oli ottanut tarpeeksi kuvia, siirryimme hyttiin valmistautumaan iltaa varten. Bilevaatteet esiin ja vähän meikkiä naamaan ja olimme valmiit bailaamaan koko yön!Aina yhtä iloinen Hattarainen

pikkuiset Soile & Sofia

Bile-stormis 

Meillä oli ihan superhauskaa ja tuntuu, että kokoajan nauratti. Mutta sellaista se on näiden tyttösten kanssa. Olimme alkuillasta katsomassa esitystä, johon kuului laulua, tanssia ja todella jäätävän pelottava klovni. Saimme myöhemmin nauttia myös tangokuninkaallisesta laulusta ja muut paikallaolijat saivat nauttia minun ja Hattaraisen valtavan ihanasta valssaamisesta. Välissä piti tietysti käydä vähän kannella ottamassa kuvia.
Diskossa oli myös hyvä meininki, ainakin siellä ulkopuolella, jossa me istuimme. Jostain syystä pöytäämme eksyi aina joku yksinäinen tupakoitsija, koska meillä oli "niin rempseä meininki". Rempseästä en tiedä, mutta äänekäs ainakin. :D Erään ruotsaisen herrasmiehen kanssa ostimme toisillemme yllätysshotit ja joimme ne yhtä aikaa tietämättä mikä shotti oli kyseessä. Hän sai juotavakseen Jallua ja minä Sambucaa. En ole koskaan ollut aniksen ystävä ja tämän jälkeen vielä vähemmän. Oli harvinaisen pahaa ja shotin jälkeen vaihdoinkin vesilinjalle ja menin ajoissa nukkumaan.


Seuraavana aamuna ERÄILLÄ oli todella jäätävä päänsärky. Tarkoitus oli mennä kahdelta syömään buffettiin, mutta kattaus oli täynnä ja ruokailu siirtyi parilla tunnilla eteenpäin. Ehkä ihan hyvä, sillä sain siinä välissä otettua pienen välikuoleman ja neljältä sain jopa syötyä jotain! Buffet oli kyllä pienoinen pettymys. Oikeastaan mikään ruokalaji ei ollut niin hyvää, että haluaisin sitä kehua. Suurin pettymys oli ehkä kalapöytä, johon olisin kaivannut jotain muutakin kalaa, kuin silliä. Myös lämpimässä ruoassa olisi ollut parantamisen varaa, sillä tarjolla oli lähinnä paistettuja kanankoipia, säilykelihapullia, paistettuja perunoita, muusia ja rasvaisia makkaroita.


Krapulan välttänyt kakka-Hattarainen

Krapulainen Stormis

Ruokailun jälkeen kävimme kuuntelemassa Sannia, joka esiintyi laivalla. Vähän hölmöä, että esiintyminen oli tulomatkalla ja viideltä iltapäivällä. Miksi ihmeessä Sanni ei esiintynyt edellisenä iltana, jolloin lavan edessä olisi varmasti ollut muitakin, kuin alle 10-vuotiaita lapsia tuijottamassa? Veikkaan, että illalla olisi ollut vähän eri meininki ja artistillekin mielekkäämpi keikka.

Kotiin päästyäni olin ihan väsynyt. Onneksi ihana Pöwwö oli ostanut minulle kaupasta pakastepitsaa ja loppuillan sain maata sohvalla, syödä ja katsoa aivotonta teinihömppää, Awkwardia. Parasta! Torstai meni väsyneissä tunnelmissa, käytiin tyttöjen kanssa Ruissalossa rannalla ja tuli heitettyä talviturkki vihdoin pois!

Perjantaiksi oli sovittu jokirantahengailua med Masa. <3 Oli kivaa hengailla pitkästä aikaa Masan kanssa. Istuimme porukalla jokirannassa lähemmäs 8 tuntia. Kävimme välillä syömässä itsemme ähkyksi kintsubuffetissa ja palasimme takaisin nauttimaan auringosta ja siideristä. Tosin ERÄILLE ei oikein maistunut siideri vieläkään risteilyn jäljiltä.

Scoundrel, Stormis ja supercool arskaselfie

Innostuneista ilmeistä huolimatta oli oikeasti ihan superkivaa, että myös track08 ajeli Helsingistä Turkuun hengailemaan meidän kanssa. :)


Lopuksi vielä yksi kesäselfie, feat. jokiranta, SnakeEyes, Scoundrel, Allu0 ja Sommersbyn herkkusiideri.Irtosihan sitä tekstiä ja kuulumisia. Paljon ajatuksia ja tunnetiloja jäi kuitenkin kummittelemaan vielä takaraivoon, mutta säästän ne toiseen postaukseen, sillä halusin keskittyä lomaterkkuihin. Ensiviikolla taas töihin, mutta jossain siellä elokuussa on vielä yksi lomaviikko odottelemassa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti