sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Viikonloppujuttuja

Vuosi on lähtenyt käyntiin aika mallikkaasti. Se otettiin vastaan rennosti kavereiden kanssa istuskellen. Aluksi oltiin Pöwwön kavereiden luona, jossa pistettiin pystyyn hodaribuffet ja juotiin (tai minä join, Pöwwö ei) itsemme mukaviksi. Vuoden vaihduttua lähdimme vielä käymään ihanaisen MRV:n pirskeissä. Olin aika tylsästi pukeutunut täysin mustiin (kuinkas muutenkaan?), mutta piristin kokonaisuutta aivan ihanalla kynsilakalla, jonka löysin Anttilan alennuksesta.

Bling bling

Perjantai näytti tältä. Tein viikonlopun kunniaksi pitsaa ja lisäksi katsottiin Oldboy, ja nimenomaan se alkuperäinen korealainen vuodelta 2003. Oli kyllä aika... vaikuttava. Herätti paljon ajatuksia ja ahdistuskin nosti jonkin verran päätään. Jenkkien tekemä versio tulee leffaan ensiviikolla ja aluksi olin sitä mieltä, että sehän on aivan pakko nähdä, mutta sitten tajusin.... Niin, jenkit. Onnistuvat pilaamaan kaiken, josta lähtevät tekemään "omaa versiotaan". Veikkaan, että tästä elokuvasta on jätetty aika paljon kaikkea pois ja muokattu muutenkin sopivammaksi. En tietenkään voi varmaksi sanoa, koska en ole elokuvaa vielä nähnyt. Voihan olla, että yllätyn positiivisesti. Jää nähtäväksi.

Ollaan Pöwwön kanssa löydetty yhteinen harrastus, jonka parissa menee tunti jos toinenkin iltaisin. Nimittäin Warcraft 3. En muista koska olisin viimeksi pelannut TD-mappeja ja muita hassunhauskoja karttoja. On ollut aika kivaa ja vähän ehkä ällösöpöäkin pelata yhdessä. Ja tyttöystävänä olen aika pitkälti omaksunut healerin roolin. Eikös se vähän näin mene:

Noh, onneksi olen aina tykännyt pelata healer-hahmoja. Lisäksi olisi tarkoitus aloittaa jossain vaiheessa Pöwwön sivistäminen ensimmäisillä kahdella Falloutilla. Mokoma sivistymätön moukka, joka on pelannut vain uusia Fallouteja. Pfft. Lisäksi työpöydälläni on lista, joka sisältää 75 elokuvaa, jotka pitäisi katsoa Pöwwön kanssa. Elokuvista suuri osa on sellaisia, jotka vain toinen on nähnyt ja haluaa toisenkin näkevän, mutta mukana on muutama sellainenkin, joita kumpikaan ei ole nähnyt. Tähän mennessä ollaan katsottu ehkä kaksi, tai kolme elokuvaa tuolta listalta ja jokaista katsottua elokuvaa kohden tulee mieleen ainakin kaksi tai kolme, jotka pitää lisätä sinne... Eli ihan heti ei katsottavat lopu.

Eilen aloitettiin aamu pitkällä lenkillä Oton kanssa, jonka jälkeen vaan löllöiltiin ja hengailtiin iltaan asti. Pöwwö otti jopa päikkärit, kun minä luin blogeja. Tein ruoaksi ihan superhyvää savulohipastaa. Helppoa ja niin uskomattoman hyvää. Illalla saatiin Scoundrel ja Shepherd kylään ja katsottiin Sherlockia. Parasta. Niin parasta. NIIN PARASTA! Ihana Benedict Cumberbatch, olikin jo aikamoinen ikävä. ;)

Tänään huomasin otsikseni kasvaneen taas aivan liian pitkäksi, joten ei muuta kuin sakset käteen ja nips naps! Letitin hiukseni tuossa 12 aikoihin päivällä, kun tulin suihkusta ja ne ovat edelleen sisältä kosteat. Taidan jättää nämä yöksi päähän ja katsoa millaiset enkelikiharat saan aikaiseksi.Työnjako on kohdallaan, sillä Pöwwö on tuossa jo pidemmän aikaa touhannut keittiössä ja huuteli juuri syömään. Joten sellaista tällä kertaa. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti