keskiviikko 8. tammikuuta 2014

One more time... Back to the past!

Sain vihdoin ja viimein raahattua äidin luota mukaani viimeisetkin valokuva-albumit, joissa on lapsuuskuviani... Olen ennenkin esitellyt niitä teille täällä ja täällä. Nyt on vuorossa vielä muutama hassunhauska kuva Stormiksen lapsuudesta.


Tässä kuvassa hurjastelen rikoskumppanini kanssa tarhatätejä karkuun.


Kesäinen pikku-Stormis, kastelukannu ja maailman päheimmät kollarit. Voi kun saisi tuollaiset vielä jostain vähän isomman kokoisena. :D


Tässä taidetaan olla Korkeasaaressa ratsastamassa. Taisin olla pikkuisena aikamoinen heppatyttö.


Pohjanmaalla asuvalla sukulaistytöllä oli huoneessaan astetta coolimpi heppalelu. Tämän rinnalla kyllä kalpenee kaikki keppi- ja keinuhevoset...


Onneksi minulla oli kummisetä, josta sai tarpeen vaatiessa valjastettua hyvän ratsun heppaleikkeihin. :D 


3-vuotias Stormis ja synttärikakkuAAAAAA!!!Tämä kesäinen kuva on otettu jostain päin Suomea leirintäalueelta, jossa otan kummisedän kanssa aurinkoa. Ja tässä ollaan jossain päin Suomea sillalla, kummisedän, tädin, serkun ja äidin kanssa.


Suuri taiteilija työn touhussa.


 Yritin ehdottaa äidille, että jos kokeiltaisiin tätä näin parinkymmenen vuoden jälkeen. Äiti ei innostunut asiasta. :D 

Löysin kuvan myös eskariryhmästämme...


 ... ja tässä olen tarhassa parhaan kaverini Veeran kanssa. Aikamoinen prinsessamekko minulla, vai mitä sanotte? :D

Kummisetä, primprenssa, mummi ja pappa <3


Nyt on kyllä sellainen beibe ikuistettu tähän kuvaan, että HUH HUH! :D


Ja löysin lisää salakuvia itsestäni nukkumassa... Hienoa äiti, hienoa. Olet ikuistanut kaikki tärkeimmät vaiheet elämässäni. Lapsena nukuin juurikin näin: peukalo suussa ja toisella kädellä pyörittelin hiuksia sormen ympärille. Kerran olin saanut hiukset niin tiukasti sormen ympärille, että sormi alkoi jo sinertää ja äidille ei jäänyt muuta vaihtoehtoa, kuin leikata tupsu hiuksistani pois. :DTässäpä näitä taas. Ensikerralla voisin kysellä äidiltä koulukuviani. Niistä saisikin varsin veikeän katsauksen kouluvuosiini. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti