torstai 9. tammikuuta 2014

Eeppisiä hakusanoja 3

Blogiin on parin viimeisen kuukauden aikana eksytty taas niin kummallisilla hakusanoilla, että pakko jakaa muutama myös teidän lukijoiden kanssa... Kaikki aiemmatkin eeppiset hakusanat löydät täältä.

Tämä oli ehkä oma suosikkini: "työttömän epätoivoa ja ahdistusta".
Sitähän tämä elämä tuppaa vähän olemaan. Itse tosin olen sen verran onnekas, että olen osa-aikaisessa työssä, eli en ihan kokonaan työtön onneksi ole. Päiviin saa kaivattua rytmiä ja on edes jotain muuta tekemistä, kuin turhautumista. Ja onhan ne pienet lisäansiotkin ihan kiva juttu.

Toinen viimeviikolla silmääni osunut haku oli "hyvää jauhelihasta".
Maailman helpoimman lihapullareseptin olen jo jakanut aiemmin täällä, mutta kun näitä reseptejä on kerran kaivattu, niin voin jakaa hyvän ja helpon jauhelihakastikkeen reseptin.


Superhelppo ja täyteläinen jauhelihakastike:
  • 400g jauhelihaa
  • 1 sipuli
  • 1 kynsi valkosipulia
  • loraus Kikkoman soijakastiketta
  • mustapippuria
  • 2rkl jauhoja
  • 0,5 l vettä
  • 100g maustamatonta tuorejuustoa

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon hienonnettu sipuli + valkosipuli. Mausta soijakastikkeella ja mustapippurilla ja lisää joukkoon jauhot. Sekoittele jauhot jauhelihan joukkoon ja lisää lopuksi vesi. Kun kastike kiehuu, lisää vielä tuorejuusto ja kiehauta. Lopputuloksena on ihanan täyteläinen jauhelihakastike, jonka voi nauttia esim. spagetin kanssa. Nom nom nom. 

Myöskin Doctor Who -aiheisia hakuja on ollut paljon. Niistä on päällimmäisenä jääneet mieleen "Doctor Who tired gif" ja "Doctor Who lakanat" (ja jos joku tietää mistä sellaiset saa, niin mulle voi myös vinkata ;) ). Muuten vain hämmentäviä hakusanoja ovat olleet mm. "pitkä nainen" (koska minähän olen niin suunnattoman pitkä? :D) ja "alastomuus teatterissa". Ei muuten sitten minkään näköistä käsitystä, että miten tuo viimeisin liittyy blogiini yhtään millään tavalla...

Tämä postaus tatuoiduista miehistä on nostanut hakusanojen kärkeen "tatuointimalleja miehille" ja "tatuointi mallikuvia". Hyvä, jos joku on saanut niistä ideoita ja inspiraatioita. Tai edes silmäniloa. ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti