maanantai 3. kesäkuuta 2013

Veet Easy Wax

Olen aiemminkin blogissani kertonut olevani Buzzador ja saavani välillä kotiin tuotteita testattavaksi.

"Buzzadorina sinulla on mahdollisuus päästä kokeilemaan ja kertomaan, mitä pidät erilaisista tuotteista ja palveluista. Kun pääset kokeilemaan tuotteita ja palveluita sinun tarvitsee vain kertoa niistä ystävillesi, joko kasvotusten tai sosiaalisen median välityksellä sekä raportoida kokemuksesi tämän jälkeen meille. Buzzadorina toimiminen on sinulle ilmaista ja vie sinut ja ystäväsi moniin jännittäviin kohtaamisiin uusien tuotteiden ja palveluiden parissa." (lisätietoja www.buzzador.com)

Tällä kertaa saapunut paketti piti sisällään Veetin tuotteita. (Ne, joita ei karvanpoistoasiat kiinnosta, voivat lopettaa lukemisen tähän :D )

Mielikuvani Veetin tuotteista ei ollut etukäteen kovin hyvä. Olen joskus nuorempana testannut Veetin ihokarvojenpoistovoidetta ja itselläni se ei koskaan tuottanut toivottua tulosta. Annoin voiteen vaikuttaa extra-aikaa ja silti se ei tuntunut koskaan tehoavan.


Nyt posti toi mukanaan Veet Easy Wax -paketin, johon kuului uusi sähkökäyttöinen roll-on laite vahausta varten.Tuote lupaa silkinsileät sääret useaksi viikoksi ja käyttöohjeet vaikuttavat tarpeeksi simppeleiltä kotioloihin. Laite lämmittää sisällä olevan vahan 20 minuutin aikana sopivan lämpimäksi ja sitten vaan rullailemaan iholle, karvanpoistoliuska päälle, ihon kiristys ja REPÄISY.
Ja tuloksena : tahmea iho, josta hävisi ehkä yksi tai kaksi säälittävää säärikarvaa liuskaan. :(

Ajattelin ensin, että ehkä tein jotain väärin ja luin ohjeet vielä kertaalleen läpi. Uusi yritys!
Vahan rullaus karvojen kasvun suuntaisesti, karvanpoistoliuskan silittäminen kiinni ihoon, ihon kiristys ja repäisy "vastakarvaan". AUTS! Iho tuli käsittelystä todella kipeäksi ja lopputulos oli sama tahmea ja... edelleen karvainen. Kovin montaa kertaa en vaivautunut tämän jälkeen tuotetta testaamaan, sillä iho ärtyi tästä käsittelystä todella punoittavaksi.

Tämä tuote oli minulle todellinen pettymys. Olin odottanut niitä kesäisiä silkinsileitä sääriä, joita pääsisin esittelemään ulos aurinkoon. Olin jopa säästellyt ja "kasvatellut" sänkeäni pidemmäksi, jotta vahaus varmasti onnistuisi ja karvat tarttuisivat liuskoihin. Loppujen lopuksi tuo vahakaan ei lähtenyt sääristäni, vaikka yritin poistaa sitä ohjeiden mukaan pakkauksessa mukana tulleilla jälkihoitopyyhkeillä.
Ehkä tämä tuote soveltuukin paremmin niille, joilla kasvaa säärissä vain pari haituvaa... Itselleni se ei todellakaan tuonut niitä "sileitä sääriä jopa neljäksi viikoksi".

Itse laite oli kyllä helppokäyttöinen ja vahaus oli lopputulosta lukuunottamatta vaivatonta ja onnistuu varmasti kaikilta kotioloissa. Kovin lämpimästi en tosin voi sitä kenellekään suositella...

4 kommenttia:

 1. Kokeilemaan ite tehtyä sokerivahaa :) sokeria, sitruunamehua ja vettä kehitellään ja saadaan sellainen kontti, jolla karvat lähtee melko kivasti ja hellemmin ku vahalla. Tässä vaha revitään myötäkarvaan, niin eicoo niin paha ihoärsytys. Voisin itse asiassa kirjoittaa toista omaan blogiinki jossain välissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi paska tätä mun puhelinta, se "korjaa" kaiken! Ihan päin Persettä. Siis keitellään ja kokeile.

   Poista
  2. Joo oon jo vuosia sitten lukenut tosta samasta vahasta ja on pitänyt monta kertaa tehdä ja kokeilla, mutta se on aina jäänyt. Mutta pitää ehdottomasti kokeilla vielä joskus! :)

   Poista