torstai 23. elokuuta 2012

Muuttojuttuja, osa 2

Viikon päästä pitäisi olla täysi muuttohärdelli päällä. Pieni yksiöni on tällä hetkellä kuin myrskyn jäljiltä ja pakkaaminen tuntuu välillä toivottomalta. Olen surutta heittänyt tarpeetonta tavaraa roskiin ja laittanut joitan hyväkuntoisia vaatteita ym. myyntiin facebookin kirppikselle, mutta silti tuntuu, että homma ei ole edennyt yhtään. Lisäksi olen ollut kuumeessa pari päivää ja vaikka pidinkin yhden sairaslomapäivän, niin pakkaillessahan sekin meni.

Ikeasta ilmoitettiin, että aiemmin haaveilemaani sänkyä tulee myymälään seuraavan kerran vasta marraskuussa. Onneksi ei tarvitse panikoida ja nukkua sohvalla, sillä olen löytänyt uuden ihanan sängyn, jonka haluan!

Tuossa sängyn päädyssä on kangas, jonka pitäisi sopia "erinomaisesti sängyssä lukemiseen tai surffailuun". Heti näin itseni ennen nukkumaanmenoa vähän vielä irkkailemassa sängyssä miniläppärini kanssa... :D Valittavana olisi myös kaksi erilaista vaihdettavaa päällistä päätyyn, mutta en oikein innostunut kummastakaan kankaasta. 

Jossain vaiheessa täytyy varmaan myös ostaa toinen tv, että voi sängystäkin katsoa sarjoja ja leffoja. Ja jos leffoja katsoo, niin sittenhän täytyy olla sipsejä, poppareita, limpparia ym. ja siksi ostoslistalle menisi myös tämä Malm-apupöytä, jossa on renkaat alla ja sen voi kätevästi rullata sängyn ylle pöydäksi. Maailman hienoin ja kätevin ja HALUAN! Viime vuoden kesällä, kun sisustelin kämppää uusiksi valitsin melkein kaikki huonekalut tumman sävyisinä . Nyt kun ajattelen uutta kämppääni, niin haluaisin kaiken mahdollisimman vaaleana. Tietokonepöytä on ihan kiva, kun siinä on mustanruskeaa ja valkoista, mutta tuo mustanruskea Expedit-hylly on vähän turhan tumma. Jos joku tarvitsee ja haluaa sellaisen edullisesti, niin viestiä mulle! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti