sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Yhden loppu ja toisen alku.

Kovasti odottamani viikonloppu viuhahti ohitse.
Perjantai meni hyvän ystävän luona pienellä porukalla istuskellessa ja rentoutuessa. Lauantaina saunottiin ja istuttiin iltaa samassa paikassa vähän isommalla porukalla. Oli kyllä kivaa nähdä kavereita ja olla vaihteeksi sosiaalinen irkin ulkopuolellakin.
Tämä päivä onkin mennyt lähinnä telkkarin ääressä ja syödessä. Lohkoperunat, possupihvit, superhyvä kastike ja Sarah Connor Chroniclesin kakkoskausi hyvässä seurassa. Niistä oli tämä sunnuntai tehty.

Nyt sitä sitten toivottavasti jaksaa taas ottaa maanantain vastaan ja valmistautua henkisesti seuraavaan viikkoon. Muutama vähän ikävämpi juttu edessä, joita jännitän aika paljon ja on sen vuoksi ollut todella epäsosiaalinen ja ahdistunut olo viimeaikoina... En ainakaan toistaiseksi halua julkisessa blogissa kertoa asiasta enempää. Arvostaisin myös kovasti, jos asiasta ei udeltaisi tämän blogin ulkopuolellakaan.

Aikaisemmassa postauksessa taisinkin jo mainita univaikeuksistani ja nytkin väsy painaa päälle, mutta uni ei vaan tule... Yritin kyllä mennä ajoissa nukkumaan. Sammutin telkkarin ja valot, otin koiran kainaloon, yritin rentoutua ja nukahtaa. Mutta eipä sitä unta voi pakottaa. Lopulta luovutin ja nyt telkkarista pyörii taustalla Uhrilampaat. Tykkään leffasta ihan superpaljon ja on onneksi niin monta kertaa nähty, että ei haittaa vaikka jäisi kesken. Todennäköisesti olen kuitenkin valveilla vielä aamuyöstä ja nukahdan pariksi tunniksi.


Noh, kunhan sitä saisi nukuttua jonain yönä kunnolla, niin asiatkin varmasti alkaisivat näyttää vähän valoisammilta. Lopuksi kuva eräästä pölöstä, jolla ei ole ikinä univaikeuksia.  :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti