maanantai 20. helmikuuta 2012

Elämän pieniä iloja!

Kävin tänään tylsyyden ja pikaisen päähänpiston seurauksena kaupungilla. Tiesin, että tässä vaiheessa kuuta on rahat jo niin käytetty, että ei kannattaisi edes haaveilla mistään kivasta uudesta, mutta järjen ääni ei ole päässäni se vahvin :D Mutta yllätyin positiivisesti kun löysinkin jotain kivaa (ja halpaa).

Tämän paidan löysin H&M:n alennushyllystä ja hintaa oli vaivaiset 5e. Yleensä en pahemmin raidoista innostu, mutta tämä oli jotenkin niin ihanan keväinen ja söpö, että se lähti mukaan. Ehkäpä kevätkin tulee nopeammin tämä päällä...?  Lisäksi liikkeestä tarttui mukaan myös ihan perusmallinen musta trikoohame. Vanha alkaa olla jo käytetty loppuun, joten uudelle oli tarvettakin. Hintaa oli 4,95e.Tätä tunikaa olen katsellut Lindexissä jo reippaasti ennen joulua... Tähän asti olen vaan tyytynyt haaveilemaan siitä, mutta tänään hintalapussa oli punainen tarra, -70% ! Ai että sovitinko! Tunika on minulle, pienelle ja pyöreälle, juuri sopivan pituinen bilemekoksi. Pahoittelen kuvan huonoa laatua, mutta tunikassa / mekossa on siis edessä neljä raitaa paljetteja. BLING BLING! Hintaa jäi alennuksen jälkeen vajaa 7e. Joskus hyvää kannattaa todellakin odottaa.

Eli löysin tänään topin, hameen ja bilemekon ja kaikki tämä vain 17e. Onkin ollut vähän plääh-olo, kun en ole pitkään, pitkään aikaan ostanut mitään kivaa itselleni.

Viimeviikon loppupuolella iski muutenkin ahdistus omaan olotilaan ja ulkonäköön. Onneksi satuin olemaan äidin kanssa Anttilassa, kun silmiin osui alennuksessa olevat Liven hiusvärit (8e / pkt ). Viime kesänä värjäilin hiuksiani pari kertaa punaiseksi, mutta lopputulos ei koskaan ollut niin punainen kuin olisin halunnut. Nyt tein kaksi värinpoistoa ja heitin värinkin päähän kahdesti, ja vihdoin mulla on just sellaiset hiukset, joista olen haaveillut! <3

Nyt ei vaan saisi pestä enää hiuksia, ettei väri haalistu :D Taitaa olla mahdoton tehtävä. Katsotaan miten pitkään punainen miellyttää silmää tällä kertaa. Nyt ainakin rrrrrrakastan näitä <3

2 kommenttia:

  1. Osta kuivashampoota niin voit sitä suihkutella tyveen ja sen avulla pidentää pesuväliä!

    VastaaPoista