maanantai 3. lokakuuta 2011

Kurkku kipeänä aamuun ankeaan.

Kuka käski mennä alasti nukkumaan?
Eipä näitä tämän aamun tunnelmia voi oikein mitenkään paremmin ilmaista. Tunnen tosin itseni superihmiseksi, koska tästä kurkkukivusta ja tukkoisesta olosta huolimatta pääsin hereille aikaisin aamulla ja vesisateesta huolimatta kävelin työkkäriin. Tuntia myöhemmin olinkin jo KELAssa hoitamassa asioita. Ja kun kello ei ole vielä edes yhtätoista, olen hoitanut kaikki tämänpäiväiset askareet ja voin loppupäivän vain lukea kirjaa tai katsoa telkkaria.

AIVAN! KATSOA TELKKARIA! Koska sellainen taisi kotiutua kämppääni viime perjantaina. On ihan luksusta katsoa sarjoja ja elokuvia isommalta ruudulta. <3 Oma näyttö näyttää niin pieneltä tuon vieressä...
Ostin tv:n Gigantista ja tällä kertaa tärkein kriteeri oli oikeastaan hinta, joka oli 250e. TV on merkiltään Thomson, 32", HD-ready ja molemmat digivirittimet löytyy. Eli siis oikeastaan juuri sellainen kun olen etsinyt!

Myyjä tosin käyttäytyi mielestäni todella epäasiallisesti, sillä kun olin kertonut mitä telkkaria olin tulossa katsomaan, sain tylysti vastaukseksi "Sua ei vissiin toi laatu kauheasti kiinnosta."
Yritin selittää, että tuon telkkarin laatu on ihan tarpeeksi hyvä ja tällä kertaa se on se hinta joka ratkaisee. Myyjä kuitenkin yritti väkisin myydä kalliimpaa ja "parempaa" tv:tä. Lopulta vihjailin siitä, että josko myyjä ostaisi ruokani loppukuusta. Sain ostaa halvemman vaihtoehdon ja voin kertoa, että kuvan laatu on oikeasti HYVÄ. Huomattavasti parempi, kuin kaupassa olleessa mallissa, jossa oli takuulla asetuksista säädetty kuva huonommaksi... :D
Ymmärrän kyllä, että myyjän tehtävä on tottakai myydä ja ehdottaa asiakkaalle muitakin vaihtoehtoja, mutta ei sitä nyt noin törkeästi ja alentavasti tarvitse tehdä. Miksi heillä sitten on tuo halpa malli myynnissä, jos asiakas ei saisi halutessaan ostaa sitä?

Varasinpa muuten viikonloppuna liput Insomniaan, joka on siis tämän kuun lopussa Porissa järjestettävä verkkopelitapahtuma. En ole vuosiin ollut laneilla ja on ihan kivaa mennä katsomaan, että vieläkö sitä innostuu ihan vaan siitä fiiliksestä, joka paikalla on. Tällä kertaa voisi ehkä jopa uskaltautua pelaamaan jotain... :P En ole koskaan erityisemmin pitänyt mistään FPS-peleistä, mutta (pienen yllytyksen jälkeen) asensin koneelleni Steamin ja kokeilin Team Fortress 2 -peliä. Ja hei! Ei se ollutkaan niin vaikeaa ja hankalaa kun muistin. Ehkä mä vielä opin edes kohtalaiseksi pelaajaksi ja uskaltaudun joskus vielä kokeilemaan muitakin vastaavia pelejä.

Puuh, pitäisi käydä vaatekaappi läpi ja poistaa sieltä kaikki vaatteet, joita en ole käyttänyt aivan liian pitkään aikaan... Tosin sen vastapainona pitäisi ostaa uusia. Mulla on ihan toivottoman huono syys/talvivaatevalikoima. Omistan naurettavan vähän pitkähihaisia ja olen yleensä tyytynyt kulkemaan topin ja neuletakin/hupparin kanssa talven. Nyt himoitsen kaikkia ihania neuleita ja villatakkeja ja lämpöisiä ihanuuksia.

Nyt kun katsoo ikkunasta ulos niin tekisi mieli vaan käpertyä jossain ihanassa neuletakissa huovan alle lukemaan kirjaa. Toista se oli perjantaina, jolloin sää oli mitä parhain ja houkutteli ulkoilemaan. Tämän kuvan nappasin muistoksi siitä, kun oli vielä lämmintä ja kivaa.

30.9.2011 - Syksy ja +20 lämmintä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti