keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Terveisiä töistä

Kävin eilen kaupassa ja silmiin osui TARJOUSLANKOJA! Mukaan lähti mm. tumman pinkki lankakerä (7 Veljestä) ja toinen (jonka merkkiä en tähän hätään muista) vaaleanvioletti lankakerä. Se vaaleanvioletti oli hyvin hämmentävää lankaa, sillä kääreessä luki, että sen valmistamiseen on käytetty kierrätysmuovipulloja... Ei sitä lankaa kyllä saanutkaan poikkaistua käsin, mutta toki oli pakko yrittää...  Lisäksi ostin yhdet paksummat puikot, joista kassapoika antoi vahingossa alennusta. Ei onneksi haitannut yhtään. :)

Tuosta pinkistä olisi tarkoitus neuloa villasukat, joiden suurkuluttaja olen talvisin. Varpaat kun tuntuu olevan aina paleltumispisteessä. Olen tosin tehnyt elämäni aikana vain yhdet villasukat ja siitäkin on jo muutama vuosi aikaa, mutta eiköhän se siitä, kun on selkeät ohjeetkin. Ensin ehkä pitää kuitenkin saada se Oton talvipaita valmiiksi.

Työpäivää jäljellä vielä tuskaiset 2,5 tuntia. Haluan kotiin jo! Tänään olis suunnitelmissa täytettyjä paprikoita, fetasalaattia ja leffaa. Ja ehkä yksi tai kaksi siideriä, ihan vaan sen kunniaksi, että huomenna on vuorossa iltavuoro. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti