maanantai 18. heinäkuuta 2011

Merkitkääs kalenteriinne, että Stormiksella on lomaa (siis ihan oikeaa lomaa!) ja minua saa viihdyttää
kesäisellä tekemisellä 4.-18.8. Toivon todella, että nämä helteet jatkuvat elokuulle asti ja pääsen nauttimaan kesästä muutenkin, kuin työn merkeissä. Olin ensin ajatellut ottavani lomapäivät rahana, kun töitä ei kuitenkaan ole kuin syyskuun loppuun asti, mutta kyllä lomailu vie voiton. On sitten jotain mitä muistella kun on syksy ja ulkona sataa :) Hiukan ehkä alkoi loma houkutella kun ERÄÄT lomailevat tälläkin hetkellä...

Sain tänään luettua Lankakauppa-sarjan toisen osan loppuun. En oikein vielä osaa sanoa, että oliko se parempi vai huonompi kuin ensimmäinen... Ainakin paremmin kirjoitettu, mutta mutta... selvää satuhöttöähän se on, siitä ei pääse mihinkään.

Olen myös jatkanut True Bloodin katsomista... Vaikka edellisen kauden lopussa uhosinkin, etten enää IKINÄ halua katsoa koko sarjaa. Onneksi kausi lähti vauhdilla käyntiin ja pahimmat pelkoni eivät käyneet toteen. Kolme ensimmäistä jaksoa ovat ainakin olleet todella lupaavia ja... iloa silmälle ;) Toivottavasti mielenkiinto jaksaa kantaa kauden loppuun asti.

Sinänsä kyllä hyvä, että nykyään tehdään jo aika paljon sarjoja, joissa on kaudessa keskimäärin 12 jaksoa. Ei ole ylimääräisiä täytejaksoja välissä ja juoni etenee sujuvasti eteenpäin. Olen jättänyt monta sarjaa kesken ihan vain sen vuoksi, että 22 jaksoa tuntuu olevan määrällisesti liian paljon käsikirjoittajille. Hyvänä esimerkkinä V, joka alkoi todella lupaavasti, mutta on mennyt sellaiseksi ihmissuhdehötöksi, että höh! Kaipaisin sellaista sci-fi sarjaa, joka keskittyisi oikeasti pääasiallisesti siihen sci-fiin, eikä draamaan ja ihmisten välisiin suhteisiin. Ehdotuksia otetaan vastaan hyvin mielellään! :)

Kesällä on muutenkin vähän tylsää, kun lähes kaikki lempisarjat ovat tauolla... Housea kaipaan erityisen paljon ja odotan innolla uutta kautta. Etenkin kun luin, että Cuddya näyttelevä Lisa Edelstein ei olisi mukana enää sarjan kahdeksannella kaudella, jonka on myös huhuttu olevan viimeinen ja sarjan päättävä kausi. Mikään tai kukaan ei pysty kyllä korvaamaan viikkojeni House-kiintiötä... :(

Kesän tullen olen tosin löytänyt itseni seuraamasta ABC:n uutta draamsarjaa Switched at birth, joka kertoo kahdesta perheestä, joille selviää että heidän tyttärensä ovat vaihtuneet synnytyssairaalassa ja kasvaneet väärässä perheessä. Lisäksi toisen perheen tytär on kuuro ja se tietysti aiheuttaa kaikenlaista hämminkiä... Sarja on juuri niin naiivi ja siirappisen ällöttävä, kuin miltä se kuulostaa, mutta silti huomaan kerran viikossa oikein nauttivani siitä, että saan katsoa sitä salaa yksin kotona. Samalla tavalla kun tykkään katsoa Gossip Girliä ja sen lisäksi uudestaan ja uudestaan Gilmoren tyttöjä... Pitäisiköhän käydä tutkituttamassa pää?

Mulla on muuten uusi lempparivälipala! Kokeilkaapas ostaa Valion (pehmeää) maitorahkaa ja pilkkokaa joukkoon tuoretta ananasta. Se yhdistelmä on jotain niin taivaallista, että voisin syödä sitä joka päivä. Eikä edes ole epäterveellistä. Tein juuri itselleni kulhollisen tuota herkkua ja taidan mennä syömään sitä sänkyyn ja otan seurakseni muhkean tyynyn ja Lankakaupan talvi -kirjan. Namskis!

Stormiksen herkut

1 kommentti:

  1. Kalenteriin merkattu "Niinan loma alkaa -->" :)

    VastaaPoista