maanantai 23. kesäkuuta 2014

Mökkiterveiset

Seuraavaksi seuraa pikainen Juhannuksen  kuvapostaus. 

Lähdettiin torstaina kahden auton voimilla kohti Eurajokea ja mökkimaisemia. Matkalla käytiin parissa kaupassa ja Alkossa ja minä tietysti tällaisena kokeneena maailmanmatkaajana lähetin matkalta jopa yhden postikortinkin.


Illemmalla oltiin perillä ja sillä aikaa kun minä räpsin kuvia mökkimaisemista, niin pojat pisti saunan tulille ja grillin lämpenemään. Tällaiset oli Juhannuksen 2014 mökkinäkymät:

Ja tämännäköisessä (aika miesvoittoisessa seurassa) tuli vietettyä neljä päivää.

Löytyipä kamerasta jopa yksi kuva allekirjoittaneestakin. 


Harmittaa, että (uskokaa tai älkää) en ottanut YHTÄÄN KUVAA meidän Juhannussapuskoista. Teidän täytyy vaan luottaa sanaani siitä, että sitä oli aivan helvetisti ja se oli ihan uskomattoman hyvää. Lauantaina lautaseltani löytyi vaatimattomasti kasslerpihvejä, kasvisvartaita, pekoniin käärittyjä tuorejuusto-herkkusieniä, halloum-juustoa, maissia, sekä uusia perunoita. Ikinä ei ole grilliruoka maistunut niin hyvältä. 

Lisäksi nautin kovasti siitä, että pääsin pitkästä aikaa saunaan ja vielä puusaunaan. Yhtenä aamuna lämmitin saunan heti herättyäni ja nautin yksin löylyistä muiden vielä torkkuessa. Ihan parasta.

Syömisen ja saunomisen lisäksi meillä oli tietysti kaikkea hauskaa puuhaa, kuten kivoja mökkipelejä.

YATZY !Seurattiin myös lammessa uiskentelevia pikku-sorsia, jotka ottivat välillä yhteen saman lammen toisen lintupesueen kanssa. Tämä seuraava kuva on vähän epäselvä, mutta voin paljastaa teille, että siinä on ALASTON MIES, joka pulahtaa lampeen pylly vilahtaen! Herkkien lukijoiden kannattaa hypätä suoraan tällaisen julkean paljastelun ja alastomuuden yli!Pojat myös keksivät, että olisi tosi siistiä ja coolia, jos lampeen voisi mennä soutelemaan ja juoda vähän bisseä samalla. Pienen etsinnän jälkeen jostain varastosta löytyi tämä pikkuinen vene...... ja tämän pidemmälle sen kanssa ei päästy.Poikien suureksi harmiksi veneen pohjasta paljastui reikä, joten soutelut jäi toiseen kertaan.


Vesisade yllätti onneksi vasta sunnuntaina. Satoi, satoi ropisi, mutta onneksi me olimme sisällä lämmittelemässä ja potemassa sympatiakrapulaa erään taikajuomaa liikaa nauttineen seuralaisen puolesta.Näihin kuviin ja tunnelmiin päättyi Juhannus 2014. Säästin kuitenkin viimeiseksi pari kuvaa, jotka olivat ensimmäiset kokeiluni leikkiä tulen ja kameran kanssa. Kivoja kuvia tuli!
Tämän viikon olen lomalla ja toivon, että jonain päivänä paistaisi vähän aurinkokin, että pääsisi ulos ruskettumaan ja nauttimaan kesän lämmöstä. Sateisen sään jatkuessa minulla on kuitekin onneksi myös plan B; pysyä sisällä ja lukea lisää Pottereita. Aloin viimeviikolla lukea niitä alusta uudestaan (noin sadannen kerran) ja nyt olen päässyt jo neljänteen, eli Liekehtivään pikariin. Ei se lukeminenkaan oikeastaan ole huono suunnitelma. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti