sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Kesäistä vauhdin huumaa!

Olen ollut ihan maailman huonon bloggaaja viime aikoina. Ei ole ollut aikaa istahtaa koneelle ja kirjoittaa, kun on ollut niin kiire. Tai olisihan sitä aikaa varmasti löytynyt, mutta olen käyttänyt vapaa-aikani kaikkeen muuhun. Hermot ovat myöskin olleet kireällä ja energiataso on sen vuoksi ollut todella alhainen.

Arkeni on rytmittynyt aika pitkälti siten, että herään joka aamu 5:30 - 6:30 ja olen töissä seitsemään mennessä, joka tosin onneksi mahdollistaa sen, että työpäiväni on ohitse joka päivä viimeistään puoliltapäivin. Töiden jälkeen olen tullut kotiin, tiskannut, järjestellyt ja pitänyt kotia kunnossa. Pöwwön tultua töistä olemme syöneet ja vaan olleet.

Eilen aamulla kiristelin hampaitani, koska olin haaveillut pitkään nukutusta aamusta... 7:15 Otto kuitenkin totesi, että nyt on nukuttu ihan tarpeeksi ja minä haluan ulos JUURI NYT! Silmät ristissä seisoin sitten viileässä kesäaamussa ja kun pääsin takaisin sisälle ja peiton alle, ei uni tullut enää millään. Yhdeksältä väsymys painoi silmäluomissa sen verran, että menin takaisin sänkyyn ja otinkin vielä tunnin päikkärit. Sen jälkeen päivä olikin mitä parhain.

Vähän 11 jälkeen Track08 kurvasi meidän parkkipaikalle tämän kanssa:


Mukana oli myös toinen kypärä... Meep! Harmiksemme aamupäivä oli kovin sateinen, joten jouduimme odottelemaan sään selkeytymistä ja teiden kuivumista, mutta sillä aikaa joimme teetä, kävimme Hesburgerilla aamiaisella (tervelliset elämäntavat kunniaan!) ja laitoimme jääkaapin oveen jääkaappimagneettini runoilua varten. Koittakaapas huviksenne arvata, että kummalle puolelle ovea minä olen laittanut mangneetit ja kummalle puolelle Track08? :D


Lopulta pilvet väistyivät ja aurinko tuli esiin! Pikainen oppitunti kyytiläiselle, kypärä päähän ja loikkaus pyörän selkään. Sitten mentiin. Voin kertoa, että aluksi jännitti aika tavalla. En nimittäin ole ikinä aikaisemmin ollut moottoripyörän kyydissä. Mutta kun päästiin vauhtiin, niin se oli hurjan hauskaa. Track08 oli rauhallinen ja hyvä kuski, jonka kyydissä ei tarvinnut jännittää. Kun vauhtiin ja pyörän kallisteluihin oli tottunut, niin ajatuskin lähti kuin huomaamatta liikkeelle ja oli ihanaa nauttia kauniistä kesäpäivästä, vauhdin huumasta ja siitä, että oli vähän kuin yksin omien ajatustensa kanssa kypärän sisällä. Ja kuitenkin samalla jakoi koko kokemuksen ja matkan hyvän ystävän kanssa. Ei me ihan kauhean pitkällä käyty. Ajeltiin Paimioon ja takaisin, mutta en ehkä ensimmäisellä kerralla olisi jaksanutkaan kauheasti pidempää retkeä. Kädet tuli nyt jo vähän kipeäksi jännittämisestä. Seuraavaa kertaa odotellessa!

"Päivä kuin surullinen filmi,
taivaalla musta sadepilvi.
Päällä kova prätkähuuma,
miksei moottoritie oo jo kuuma?
On aika ex-tempore teehetken,
myöhemmin sitten moottoripyöräretken"
(Vieraskirja, 7.6.2014 - Track08)

Track08 ajoi minut lopuksi mummolan pihalle, jossa äiti seurasi lapsensa tuvallista paluuta ison pahan helvetinkoneen kyydistä. :D Oikeastihan äiti vitsaili, että laitanko Pöwwön hankkimaan heti samanlaisen. En ehkä pistäisi vastaankaan... Iltapäivä meni grillatessa, syödessä ja auringosta nauttiessa. Illemmalla tultiin kotiin ja nautittiin vielä illasta ystävien kanssa. Kerrassaan superkiva päivä!


Tänään sain pitkään nukutun aamuni. Pöwwö nousi urhoollisesti ylös Oton vaatiessa jälleen äänekkäästi aamulenkkiä.. Minä sain nauttia sängyn pehmeydestä ja aamu-unista niin pitkään kun huvitti! Iltapäivällä saimme Scoundrelin ja Shepherdin kylään ja poikien laittaessa lamppuja kattoon, me tytöt toimimme työnjohtajina. Suoritimme vaativan laadunvalvonnan ulkoa käsin aurinkoa ottaen. Oli aivan huikean lämmin ja aurinkoinen päivä. Lamput saatiin kattoon ja palkinnoksi pojat saivat tortilloita ja jätskiä. Tänään on ainakin levätty, sillä kömmin juuri äsken ylös sängystä päikkäreiltä. Seuraavaksi jotain kivoja parisuhdehömpötyksiä tuon Pöwwöisen kanssa ja sitten taas kohti uutta viikkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti