sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Lomaviikon kuulumiset

Ensimmäinen lomaviikko takanapäin. Tarkoituksena oli ihan vaan ottaa rennosti ja olla tekemättä mitään liian raskasta ja epämiellyttävää. Suurimmaksi osaksi suunnitelma toteutuikin... Maanantaina taisin vaan olla ja katsella Pöwwön kanssa elokuvia, mutta tiistaina varasin Otolle ajan eläinlääkärille. Mitään hengenhätää pojulla ei ollut, mutta olen jo jonkin aikaa ollut huolissani siitä, että koira käy jatkuvasti vesikupilla, juo ihan todella paljon ja tietysti sitten myös pyytää ulos tiheämmin ja pissaa ihan hulluja määriä. Iltaisin saatetaan hyvinkin käydä tunnin välein ulkona ja joskus jopa vähän useammin.

Minä olin tietysti etukäteen googlettanut vaikka ja mitä kauhukuvia itselleni diabeteksesta ja munuaisongelmista, joten päätin että nyt on aivan pakko selvittää, että mikä Otolla on. Poju oli siihen asti tosi reipas, kunnes päästiin huoneeseen ja nostettiin tutkimuspöydälle. Siinä vaiheessa palasi mieleen, että täällä ollaan oltu ennenkin, eikä ollut yhtään kivaa. Tarkoitus oli ottaa ihan vaan pari verinäytettä pikaisesti, mutta eihän tämä yksi paniikiltaan päästänyt eläinlääkäriä lähellekään. Ei edes kuonokopan kanssa ja minun sylissäni. Eipä siinä sitten taas auttanut kuin kaivaa piikki rauhoittavaa esiin ja koiralta taju kankaalle.Pienen odottelun jälkeen selvisi, että verikokeissa ei ollut mitään poikkeavaa. Eläinlääkärin kanssa vielä juteltuani hän sanoi koirien juovan usein ihan vaan stressin vuoksi. Ja stressaantuneen koiran aineenvaihduntakin kiihtyy, joten sekin osaltaan selittäisi tuota juomista ja jatkuvaa pissahätää. Eläinlääkäri suositteli myös ostamaan D.A.P. suihkeen, sillä siitä on usein apua rauhoittamaan koiraa stressaavissa tilanteissa. Eli nyt koitetaan tehdä Otolle mahdollisimman rauhallinen ympäristö ja otetaan rauhaksiin. Stressin alkuperä on vähän epäselvä, mutta oma veikkaukseni on se, että Otto jänskättää vähän sitä, että Pöwwö on ollut luonani aika paljon ja poju ei ole osannut ottaa ihan samalla tavalla rennosti, kuin minun kanssa kahdestaan. Mutta eiköhän nuo kaksi pölöä vielä toisiinsa totu.

Sitten niitä mukavampia lomapäivityksiä...

Torstaina olin Scoundrelin ja Shepherdin kanssa piknikillä jokirannassa. Aurinko olisi saanut paistaa aavistuksen lämpimämmin, mutta hauskaa oli silti.


Loppuviikko onkin sitten mennyt sukuloidessa. Perjantaina käytiin Pöwwön kanssa kokkaamassa minun äidilleni ja eilen oltiin Pöwwön isän luona syömässä. Samalla tuli avattua kesän grillikausi ja nautittua aivan uskomattoman ihanan lämpimästä päivästä. Tänään suunnataan Paimioon kummipoikani synttäreille ja oma tavoitteeni ainakin olisi saada vähän väriä pintaan. Huomenna voikin sitten mennä hyvillä mielillä töihin, kun lämpötilat olis lomalukemissa... :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti