keskiviikko 2. marraskuuta 2011

risteyksiä

Ikkunat vaihdettiin viimeviikolla ja niin uskomattomalta kun se kuulostaakin, niin kämpän lämpötila nousi ainakin viisi astetta. Se on ihan järjetön muutos ja mun ei tarvitse enää edes pitää sukkia jalassa sisällä! Villasukista puhumattakaan. Välillä on jopa niin lämmin että pitää avata ikkunaa!

Tykkään kämpästäni ihan superpaljon nyt kun täällä tarkenee hengailla ja olen saanut tästä omannäköiseni. Aikaisemmin etsin jatkuvasti uutta kämppää siksi, etten viihtynyt täällä... Nyt viihtyisin, mutta olen taas alkanut etsiä asuntoja ja tällä kertaa syy löytyy ihmisestä, josta haluan kauemmas. (enkä nyt puhu äidistäni :D ) Tuntuu, että välillä hän tunkeutuu liikaa minun "reviirilleni" eikä ymmärrä rajoja, joita olen yrittänyt vetää välillemme. Miten asiat voisivat olla ennallaan kaiken jälkeen? Minusta tällä ihmissuhteella ei ole tällä hetkellä edes pohjaa, jonka päälle lähteä rakentamaan mitään. Tuntuu, että sen pohjustamiseen menisi niin paljon energiaa, että minulla ei vaan yksinkertaisesti ole tällä hetkellä jaksamista lähteä mukaan siihen. Enkä edes tiedä onko haluakaan. Jotenkin tuntuu, että tämä tie on jo nähty ja koettu ja seuraavasta risteyksestä pitäisi lähteä toiseen suuntaan, mutta mitä pitäisi tehdä, jos toinen tulee perässä?


Käytiin viimeviikonloppuna Porissa kavereiden kanssa. Siellä järjestettiin verkkopelitapahtuma Insomnia ja pitihän sitä itsekin päästä vähän pelaamaan ja hengailemaan. Käytiin myös kiertelemässä Porin keskustassa lauantai-iltana ja mitvit ne kaikki patsaat oli? Jokaisessa kulmassa oli joku patsas tönöttämässä ja koskaan ei voinut olla varma, että onko se patsas vai ihminen. Saatiin tosin hyviä kuvia matkamuistoiksi. (Taitaakin olla ainoat kuvat koko reissusta...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti