torstai 1. tammikuuta 2015

Eeppisiä hakusanoja 6

Pitkästä aikaa ajattelin viihdyttää teitä jakamalla muutamia vähintäänkin mielenkiintoisia hakuja, joilla blogiini on eksytty...

"Voiko pojat käyttää lettejä"
Mikä mielenkiintoinen kysymys! Minun vastaukseni on kyllä. Oikeastaan pojat voisivat käyttää paljon enemmänkin lettejä. Tässä Shepherdin esimerkilliset mies-letit. :D (oikealla myös joku söpö keesipoika! <3 )"norman reedus on ihana"
Minustakin Norman Reedus on ihana, mutta vielä ihanampaa on se, että näiden sanojen saattelemana voi eksyä minun blogiini! <3

"pizzatäyte"
Jaan teidän tietämättömien kanssa nyt täydellisen pizzatäytteiden combon, jonka olen todennut yllättävän toimivaksi! Stormiinan superpizza: kylmäsavulohi, paprika, katkarapu, mozzarella (ja rucolakin sopii tähän pizzaan superhyvin). Aivan taivaallista, vaikka itse sanonkin.


"narsistinen pikkupoika"
Wtf? Kuka, mitä, miksi? Tosin olen aika varma, että tämä on johtanut johonkin postaukseen, jossa olen puhunut Peter Panista.


"miehen y vartalo"
Että mitä? Mielestäni en ole koskaan kovinkaan syvällisesti paneutunut miesten y-vartaloihin blogin syövereissä. Ehkä pitäisi? Ehkäpä tämän vuoden teema blogissa tulee olemaan "miesten y-vartalot"? Aika näyttää... ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti