maanantai 22. joulukuuta 2014

Tatuointihommia

Näin joulun alla ajattelin kirjoittaa vähän tiukkaa tatuointiasiaa! Nimittäin olen jo varmaan kolme vuotta ollut menossa ottamaan ensimmäistä tatuointiani... Olen jo kerran käynyt kyselemässä hintoja, mutta aikaa en ole saanut aikaiseksi varata. Olen kuitenkin aika ahkerasti tehnyt taustatutkimusta sen suhteen, että missä haluan ottaa ensimmäisen tatuointini, koska sen suhteen minulle kelpaa vain ja ainoastaan paras. Tällä hetkellä olen rajannut mahdolliset paikat kahteen turkulaiseen tatuointipaikkaan; Individual Inkiin ja Tattoo Parlouriin. Kummastakin olen kuullut vain ja ainoastaan hyvää ja kummankin sivuilta löytyy vain ja ainoastaan laadukasta ja todella hyvännäköistä jälkeä. Hinnatkin taitavat molemmissa pyöriä samoissa lukemissa.

Noh.... tatuointi-ideoitahan minulla on, jos ei nyt satoja, niin ainakin kymmeniä. Tai vähintäänkin se kymmenen. Ensimmäisen tatuoinnin idea on muuttunut jo monta kertaa, vaikkakin suurin osa niistä on sellaisia, jotka haluaisin kuitenkin jossain vaiheessa toteuttaa. Tällä hetkellä suht tuore idea on päätynyt listalleni ykköseksi ja nyt on edessä vain se ongelma, että MIHIN haluaisin sen. Ai minkä? No tämän tietysti:Alustavasti suunitelmana olisi tatuoida tämä ylös olkapäähän/hartiaan, tai selän puolelle lapaan. Pidemmällä tähtäimellä se olkapää kiinnostaisi ehkä enemmän, koska ehkä jonain päivänä tätä olisi sitten kiva jatkaa hiljalleen jotenkin teemaan sopivasti hihaksi. Serkkuni Vili oli sitä mieltä, että YÖK, ei mitään hihoja, mutta onneksi Vili on ennenkin ollut väärässä. ;) Mutta kysymys kuuluukin nyt, että kumman puoleen SINÄ kallistut, vai olisiko vielä jotain villejä tatuointipaikkoja, johon tämä sopisi ja joita en ole tullut ajatelleeksi. Kaikki palaute tervetullutta!

Ja niin, se miksi tämä asia on nyt nostettu jälleen pöydälle on se, että joululahjani Pöwwöltä on se, että hän kustantaa osan tatuoinnistani. Joten pakkohan tässä on ottaa itseään niskasta kiinni ja tehdä asian eteen jotain. Muutakin kuin piirrellä tussilla ihoon. :D

Tarkkasilmäiset ja asiaan perehtyneet ehkä tunnistavat kuvan Doctor Who:sta tutuksi Gallifreyan kirjoitukseksi. Käännöstä en teille nyt vielä ainakaan paljasta, mutta ehkä sitten myöhemmin, kun tämä koristaa ihoani. :)

2 kommenttia:

  1. Paikkaehdotus: PAKARAAN! :D :D :D

    No ei vais, olkapää on kyllä ihan jees. Selän puolella ovat siitä kehnoja että niitä on vaikea ihailla itse, ja ketä varten se tatska otetaan jossei itseä ;) nimim. "ainii joku niskatatskaki mulla oli, lol en ees muistanu" :P

    VastaaPoista
  2. Pakara on aina varma vaihtoehto :D

    VastaaPoista