maanantai 3. marraskuuta 2014

Some random pics from here and there

Häpeällisen huono bloggaaja tässä hei... Minulle ei vaan oikeastaan ole tapahtunut mitään kirjoittamisen arvoista viimeisen kuukauden aikana. Olen linnoittautunut sohvalle tuntikausiksi katsomaan Frendejä ja neulomaan sukkia ja lapasia.

No okei, on tässä tapahtunut kaikkea vähän jännääkin, joista en ole ehtinyt / jaksanut / muistanut kirjoittaa. Onneksi olen muistanut ottaa kuvia. Tässä teille siis muutama viime viikkojen tähtihetki:

Yhtenä aamuna minulla oli todella, todella, todella, TODELLA bad hair day. Ilmeeni kuvastaa aika hyvin sen aamun fiiliksiä noin muutenkin...


Koirani on ergonomisten nukkumisasentojen kruunaamaton kuningas. Miten tuosta muka voi herätä ilman jäätävää niskakipua? Kysynpähän vaan.Menetin Sushi-neitsyyteni! 


Olen jo pitkään kuunnellut ihmisten hehkuttavan sushia ja sitä, miten se on "niin paljon enemmän kuin vaan raakaa kalaa ja levää", joten otin riskin ja kävin Nuoren Huntzbergin kanssa sushi-lounaalla. Noh, itselleni jäi päällimäiseksi mieleen nimenomaan levän maku ja se, miltä se raaka kala tuntui suussa. (ps. ei niin kovin kivalta!) Makuelämys oli siis aikamoinen, mutta ei sentään niin pelottava, ettenkö toistekin menisi samaan paikkaan syömään. Listalla oli meinaan jotain todella hyvännäköisiä kanavartaita! :DPerjantaina olin superreipas tyttö ja kävin luovuttamassa verta. Edellisestä kerrasta oli aikaa jo useampi vuosi ja nyt päätikin mennä luovuttamaan taas heti kun mahdollista. Todella pieni vaiva hyvän asian puolesta. :) Tuli hyvä mieli!

Lauantaina vietimme tupareita halloweenin merkeissä. Asuvaihtoehtoja oli muutamakin, mutta lopulta päädyin Punahilkkaan, joka oli vähän ottanut yhteen susihukan kanssa.

"Ai tämä pikku haava? Näkisittepä sen suden!"
Pöwwö oli ruttolääkäri ja aikamoisen creepy sellainen, jos minulta kysytään... 

"Trust me, I'm the doctor."

There must be something wrong with this couple...


Scoundrel oli pukeutunut valloittavaan tardis-mekkoonsa. ^^ 

"Look at me! I'm bigger on the inside!"


Suloinen (ja jonkin verran mielipuolinen) myrkynkeittäjä


Kaiken tämän keskellä olen ollut aika väsynyt ja uupunut, mutta se menee varmaankin tämän syksyn pimeyden piikkiin...

Siinäpä ne kuulumiset taas tällä kertaa. Nyt voisin käydä keittämässä teetä ja palata sohvalle Frendien pariin... Yhdeksäs kausi ja jännät hetket menossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti